menu
Reviews
.
25/05/2021
Graag wou ik mijn verwondering uiten naar de 2 sterke vrouwen die borg staan voor het welslagen van Schoonheidsinstituut Baine. Rita en Ine hanteren een uiterst professionele aanpak, ze zijn beiden gedreven in hun vak en doen dat op een heel naturel en spontane manier. In Schoonheidsinstituut Baine kom je ‘thuis’.. zowel letterlijk als figuurlijk. Het is voor mij absoluut een ‘Huis van Vertrouwen’. Naast de schoonheidsbehandelingen die Rita me geeft ( ik voel me erna altijd heerlijk zen) 😊 heb ik onlangs een voetreflexologie behandeling van Ine gekregen. Heel verrijkend was dat én super interessant. Bleek dat ik met blokkades zat ter hoogte van vitale organen en die heeft Ine op een spectaculaire manier behandeld en genezen mét succes ! Ik stap sindsdien ‘lichter’ door het leven, slaap terug als een roos, voel me fit en geweldig levenslustig . Ik voel me herboren, waarvoor 1000x dank! Jullie zijn top-madammen. Échte klasse. All-the- way.... Dikke Merci meisjes ❤️
Antwoord van de handelaar:

We willen je bedanken voor deze zeer aangename en fijne review.

We zijn blij dat we u elke keer opnieuw een gevoel van zen kunnen geven.


catherine R.
09/07/2020
Een prachtig kader,kraaknet, lieve mensen, een professionele behandeling, volledig zen!Voor herhaling vatbaar,voor mij een dikke negen
Danique V.
26/06/2020
Ik heb een deugddoende behandeling gekregen! Bedankt!
Antwoord van de handelaar:

Fijn te lezen dat u zo van de behandeling genoten hebt.


Iza B.
24/11/2019
Aangenaam moment, top service. Zeker de moeite!
wendy z.
09/05/2019
Top ervaring . Zeer goede ontvangst. Voelde me direct op mijn gemak. Voor herhaling vatbaar
Whitney B.
16/04/2019
Ik heb een zeer uitgebreide en goede gelaatsverzorging gehad. Rita laat je ook thuis voelen en geeft een duidelijk uitleg. Mijn huid ziet er terug stralend uit.
Mattanja B.
28/11/2018
Zeer goede 1ste ervaring. Ben erg tevreden over de gehele behandeling. Advies op maat, persoonlijk en informatief , doelgericht en zonder verplichtingen.. advies goede producten! Zeker ga ik nog eens terug! Ben erg tevreden van de producten die mij zijn aangeboden.
linda w.
27/11/2018
Super Ontvangst. Super verwend.
Tineke V.
29/10/2017
Mooie ervaring! Ontspannende gelaatsverzorging met alles erop en eraan. Huidanalyse tot in de puntjes uitgevoerd. Deze mensen verwennen hun klanten door tijd voor hen te maken, koffietje aan te bieden, meer dan voldoende uitleg te geven, vragen te beantwoorden ... voor ons een echte meerwaarde dat er geen producten worden opgedrongen. Dikke proficiat aan Rita en Ine!
patricia d.
24/10/2017
De schoonheidsspecialiste was bekwaam en heel vriendelijk.
Kelly D.
28/09/2017
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat